claus tanderup

Historien om Claus Tanderup, den kære lille.....

Født, vist nok i 60'erne, i Viborg. Har siden boet i - hold fast - Videbæk, Mariager, London, Hørsholm, Sundbyvester, Valby, på Vesterbro, Frederiksberg, i Hobro og Nørager. I dag bor han igen i Hobro ved den smukke Mariager Fjord.

Overalt har guitaren fulgt ham som en indpisker, et stresspunkt, en evigt dårlig samvittighed: "spil mig, din gelænderbørste!!!". Sådan får man det lært, og det fik Claus Tanderup. Inspirationen er kommet fra folk som Prince, Mark Knopfler, Ry Cooder, George Harrison, Eddie Van Halen, John Farrar, Jimi Hendrix, Roger Waters og David Gilmour.
 
Lystigt er det gået, siden han samlede spaden op som 8-årig og fyrede den af i starten i ungdomsklub, til skoleballer, senere noget mere seriøst i diverse bands og sammenhænge, indtil han nu som prof. kan se tilbage på noget, der ligner 3.500 arrangementer gennem tiden; alt fra koncerter over halballer til "syng med og bliv glad" -lignende jobs. Claus bliver i dag også flittigt brugt som studiemusiker. Et helt andet spor i karrieren er, at han laver og indspiller musik til film.
 
På trods af sine mange år i faget er han KUN LIGE BEGYNDT, siger han selv.......
 
 
 
UDGIVELSER:
 
 
Filmmusik, dvd, 2018
Kan købes her.
 
Hans Kirk & Daglejerne
Filmmusik, dvd, 2014.
Kan købes her.
 
Jens Østergaards bog
Filmmusik. (kun dvd) i forbindelse med Jens Østergaards bog "Ørneflugt, sildetid og sørøvere" (2012 Bugge & Olsen Kommunikation) Kan købes her.
 

Filmmusik (kun dvd) i forbindelse med bogen "Rebild Bakker" (2012, Forlaget Rebild) Kan købes her.
 
 CD: Samling af sange "2010". Singlen "Women On The Beach" kan downloades fra iTunes
 
 CD: Musik fra filmen "Danmarks Smukkeste Fjord". Kan købes fra Forlaget Rebild.
 
 DVD: Filmmusik til "Danmarks Smukkeste Fjord". Kan købes her.
 
 CD: Dacapoband "Forår i luften". Klik her for titelsangen.
 
 
 
 
Claus Tanderup  | Tlf.: 23 65 08 92 | c.tanderup@icloud.com